Nowy ebook z przepisami
“Więcej białka”
to e-book kulinarny z 50 przepisami na pyszne i sycące wysokobiałkowe posiłki. Znajdziesz w nim przepisy, które pomogą Ci w prosty sposób zwiększyć ilość białka w diecie. Bez używania skomplikowanych i drogich składników i bez długich godzin spędzonych w kuchni.
Ten ebook stworzyłyśmy dla osób, które:
Chcą jeść więcej białka, ale nie wiedzą w jakich produktach je znaleźć
Mają dość monotonnych posiłków i szukają inspiracji na pyszne wysokobiałkowe posiłki
Chcą wspierać regenerację i odporność organizmu oraz zwiększyć ilość energi przez codzienne posiłki
Nie mają pomysłu na smaczne wysokobiałkowe posiłki, bo te kojarzą im się z kurczakiem i odżywką białkową
Chcą czuć sytość kilka godzin po posiłku, żeby nie musieć podjadać
Chcą się odchudzać, ale jednocześnie jeść odżywcze, zbilansowane i pyszne posiłki
Chcą odżywiać się zdrowo, ale nie chcą rezygnować z pysznego jedzenia
Chcą żywieniem wesprzeć swoje zdrowie
Dlaczego stworzyłyśmy tego ebooka?
Coraz częściej słyszy się, że warto jeść więcej białka, ale większość osób nie wie, jak to zrobić bez kulturystycznych posiłków, czy szejków proteinowych.
Chciałyśmy pokazać, że stworzenie wysokobiałkowych posiłków wcale nie musi być trudne i czasochłonne. Wystarczy kilka prostych zmian i pomysłów, by Twoje posiłki były bardziej sycące, różnorodne i odżywcze.
Zebrałyśmy w jednym miejscu nasze sprawdzone przepisy oraz wskazówki, które pozwolą Ci jeść bardziej świadomie z łatwo dostępnych i “zwykłych” składników.
Zobacz jak ebook wygląda w środku
Ebook “Więcej białka” zawiera 50 pysznych wysokobiałkowych przepisów na słodkie i wytrawne śniadania, szybkie sałatki oraz obiady, które pomogą ci jeść zdrowiej na co dzień.
przepisy mają podaną wartość kaloryczną i makro
jedna porcja posiłku to minimum 20 g białka
wysokobiałkowe przepisy bez odżywki w proszku
Czego dowiesz się z tego ebooka:
Dlaczego warto jeść więcej białka
Ile białka spożywać
Jakie są najlepsze roślinne i zwierzęce źródła białka
Jak tworzyć wysokobiałkowe posiłki gdy nie masz czasu gotować od podstaw
Jakie są popularne mity o białku
Jak jeść więcej białka na co dzień
Jak nie wpaść w marketingowe pułapki wybierając wysokobiałkowe produkty
Opinie o ebooku “Gotuj strączki”
Co mówią o naszych ebookach:
Ebook Więcej białka
59 79 zł
ebook “Więcej białka”
50 przepisów
praktyczny poradnik
Pakiet trzech ebooków
177 237 zł
ebook “Więcej białka”
ebook “Więce warzyw”
ebook “Gotuj strączki”
167 przepisów
Kto stworzył tego ebooka?
Justyna Świetlicka
dietetyczka, autorka książki “Dieta to nie wszystko” i twórczyni czterech ebooków z przepisami “Gotuj z radością” i współautorka e-booków “Gotuj strączki” oraz “Fleksitariańskiego”. Autorka podcastu Owsiana czyli jednej z najpopularniejszych audycji o zdrowym stylu życia. Na co dzień pomaga kobietom zmieniać nawyki żywieniowe, budować pewność siebie i żyć po swojemu. Jej największą pasją jest gotowanie, podróżowanie, surfing oraz oglądanie zachodów słońca nad oceanem.
Marta Kłopotowska
dietetyczka i trenerka personalna, autorka e-booka “Zdrowa skóra” i współautorka e-booków “Gotuj strączki” oraz “Fleksitariaskiego”. Na co dzień pomaga kobietom odzyskać dietetyczny spokój. Pokazuje jak jeść smaczne i zdrowo oraz ruszać się świadomie w niedoczasie. Bez sztywnych rozpisek i list zakazów. Eksperymentuje w kuchni i tworzy dietetyczne przepisy bez kompromisów smakowych. Prywatnie mama i straszna gaduła.



