Nowy ebook z przepisami
“Więcej warzyw”
to ebook kulinarny i praktyczny poradnik w jednym! Znajdziesz w nim informacje dotyczące gotowania i jedzenia warzyw oraz 57 nowych przepisów na pyszne i zdrowe posiłki, dzięki którym będziesz jeść więcej warzyw.
Ten ebook stworzyłyśmy dla osób, które:
Chcą jeść więcej warzyw, ale nie wiedzą jak je przygotować, żeby pysznie smakowały
Mają dość nudnych sałatek, które składają się z sałaty, ogórka i pomidora i mają ochotę na coś ciekawszego
Chcą ograniczyć jedzenie mięsa i jeść więcej posiłków roślinnych
Nie mają pomysłu na smaczne posiłki z warzywami takimi jak brokuł, bakłażan, kapusta
Chcą zadbać o środowisko ograniczając mięso
Nie mają pomysłów na bezmięsne posiłki
Chcą odżywiać się zdrowo, ale nie chcą rezygnować z pysznego jedzenia
Chcą żywieniem wesprzeć swoje zdrowie
Chcą zadbać o swoją mikoriobiotę
“Ten e-book jest przepiękny! Kilka twoich przepisów przetestowałam. Córka ma dziś w szkole kakaowe placki z cukinią – nagle cukinia jest zjadliwa.”
– Marta Zawadzka
Dlaczego stworzyłyśmy tego ebooka?
Pamiętamy, że początki nie zawsze są proste – same nie zakochałyśmy się w warzywach od razu. W dzieciństwie nasze menu ograniczało się do kilku podstawowych warzyw, a pierwsze kulinarne próby nie zawsze kończyły się sukcesem. Ale z czasem, po wielu eksperymentach i podróżach kulinarnych, odkryłyśmy, jak niesamowite mogą być warzywa, gdy się je odpowiednio przygotuje.
Zobacz jak ebook wygląda w środku
Ebook zawiera ponad 57 pysznych przepisów z wykorzystaniem warzyw (49 przepisów na śniadania, sałatki, wrapy, obiady i imprezowe przystawki oraz 8 pomysłów na niecodzienne surówki)
przepisy mają podaną wartość kaloryczną i makro
8 przepisów pescowegetariańskich
49 przepisów wegetariańskich
Czego dowiesz się z tego ebooka:
Dlaczego jedzenie warzyw jest tak ważne
Ile warzyw należy spożywać
Jak sprawić, żeby dzieci jadły warzywa
Jakie warzywa można jeść na surowo, a jakie nie
Jak przechowywać warzywa, żeby się nie psuły
Jak robić pyszne sałatki - sprawdzone zasady
Jak przygotowywać dressingi do sałatek
Opinie o ebooku “Gotuj strączki”
Co mówią o ebooku “Gotuj strączki”?
Więcej warzyw
79 zł
ebook “Więcej warzyw”
57 przepisów
praktyczny poradnik
Warzywa & Strączki
158 zł
ebook “Więcej warzyw”
praktyczny poradnik o warzywach
57 przepisów
ebook “Gotuj strączki”
60 przepisów
praktyczny poradnik o strączkach
Warzywa, Strączki & Fleksi
237 zł
ebook “Więcej warzyw”
57 przepisów
praktyczny poradnik o warzywach
ebook “Gotuj strączki”
60 przepisów
praktyczny poradnik o strączkach
ebook “fleksitariański”
50 przepisów fleksi
przewodnik po diecie fleksitariańskiej
Tygodniowy jadłospis fleksitariański (1600, 1800, 2000 kcal)
Kto stworzył tego ebooka?
Justyna Świetlicka
dietetyczka, autorka książki “Dieta to nie wszystko” i twórczyni czterech ebooków z przepisami “Gotuj z radością” i współautorka e-booków “Gotuj strączki” oraz “Fleksitariańskiego”. Autorka podcastu Owsiana czyli jednej z najpopularniejszych audycji o zdrowym stylu życia. Na co dzień pomaga kobietom zmieniać nawyki żywieniowe, budować pewność siebie i żyć po swojemu. Jej największą pasją jest gotowanie, podróżowanie, surfing oraz oglądanie zachodów słońca nad oceanem.
Marta Kłopotowska
dietetyczka i trenerka personalna, autorka e-booka “Zdrowa skóra” i współautorka e-booków “Gotuj strączki” oraz “Fleksitariaskiego”. Na co dzień pomaga kobietom dopasować żywienie i aktywność fizyczną do ich stylu życia. Lubi mówić o jedzeniu bez liczenia kalorii oraz aktywności bez presji na mordercze treningi, tak aby żyć zdrowo bez wyrzeczeń. Eksperymentuje w kuchni i tworzy dietetyczne przepisy bez kompromisów smakowych. Prywatnie mama i straszna gaduła.